Chatta med nya människor. Skaffa vänner. Helt anonymt.

Välkommen till Stranger!

Så roligt att du har hittat hit! Vi hoppas att du kommer att tycka om vår anonyma chatt som hjälper dig att knyta kontakt med härliga människor från hela Sverige. Tjänsten är utvecklad med omtanke och underhålls ständigt för att ge dig en trygg och säker upplevelse.

Teamet bakom Stranger

Stranger startades år 2010 av Andreas och Eva. Vår vision var att skapa en sajt där människor skulle kunna chatta med andra utan att behöva logga in eller avslöja sin identitet.

Vi bestämde oss för att göra chatten på Stranger anonym för att vi ville ge människor möjlighet att mötas utan att behöva avslöja sin identitet. Man kan chatta med sina vänner på exempelvis Facebook eller SnapChat, men ibland känns det spännande att börja snacka med någon man inte känner. Det finns en fantastisk energi i detta. Du kan uppleva en frihet i att chatta med någon som på förhand inte dömer dig utifrån exempelvis utseende eller ålder.

Varför går det inte att dela foton och filmer på Stranger?

Visst, det är kul att dela bilder och filmer på Instagram, Vine och Twitter, men vi ville att Stranger skulle vara någonting annat. Vi ville att du som användare skulle få känslan av att befinna dig i ett vardagssamtal där orden får lov att vara i fokus.

Är Stranger säker att använda?

Ja, absolut. Du slipper att ladda ner mjukvara och appar och kan börja chatta direkt när du besöker webbsidan. Dessutom sparar vi inte användarinformation permanent. Om du ändå känner dig orolig ber vi dig läsa vår Privacy Policy. Vår förpliktelse är att skapa en så trygg och säker anonym miljö som möjligt.

Vår förhoppning är att besökarna på Stranger behandlar varandra med samma respekt som om de satt mittemot varandra exempelvis på ett fikaställe. Så visa respekt och var vänlig mot dem du chattar med. På det viset hjälper du till att göra Stranger till en trevlig upplevelse för dig själv och andra.

På vilket sätt utmärker sig Stranger jämfört med andra chatttjänster?

För det första, användarna. Gemenskapen mellan våra användare hjälper till att göra Stranger till den bästa platsen att hitta nya vänner online.

Vi arbetar också ständigt för att Stranger ska vara den snabbaste chattsidan – vare sig du har en dator av äldre modell, en supervass laptop, surfplatta, iPhone eller Android.

Stranger.se
Chatta med främlingar.
Anonymt. Säkert. Gratis.