Boktips till dig som är singel

Tröttnat på singellivet? Känner du kanske att ditt dejtande inte är så framgångsrikt som du önskar? Då kan det vara hög tid för självutveckling! Ibland är det lätt att fastna i "gamla hjulspår", så även vad gäller dejting. Nedan listar vi de böcker vi tror skulle kunna hjälpa dig att utvecklas socialt.

How to Win Friends and Influence People

Denna bok är visserligen på engelska, men ett måste för dig som vill förbättra dina sociala färdigheter, både i affärs- och privatlivet. Boken utgavs redan 1936 och de tips och tankar författaren Dale Carnegie ger håller än idag. Boken kommer hjälpa dig att:

  1. Komma ur dina "gamla hjulspår", få nya tankar, visioner och ambitioner.
  2. Skaffa nya vänner.
  3. Bli mer populär.
  4. Bli en bättre säljare.
  5. Undvika argumentationer.

Om du föredrar att läsa på svenska, läs då istället översättningen med titeln Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning : om kommunikation människor emellan.

Beställ från Bokus


Spelet : En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap

Spelet, eller The Game, som den heter på engelska, är en omtalad och medryckande historia över hur författaren självutlämnande berättar hur eländig han först varit på att träffa tjejer (ja, boken är ganska "grabbig" och lämpar sig ev. mer till manliga läsare). Följ författarens förvandling till att bli förföringsexpert.

Beställ från Bokus